domingo, 22 de junio de 2008

Sant Joan


Això no para, diables. Sí ahir era la mostra (ja en parlarem i posarem fotografies més endevant...) demà Sant Joan. Així que:



Primer de tot, volem felicitar i donar les gràcies a les més de 45 persones que ahir van formar part del Ball de Diables de Torredembarra i que van aconseguir fer una gran sortida!

- Però això no s'acaba i demà dilluns és revetlla de Sant Joan, per tant tenim sortida de foc i és molt important, perquè demà farà 20 anys de la primera sortida del nostre Ball. Però a sobre portem la barra del concert, així que:

- A partir de les 15h estarem a Baix a Mar (Cal Bofill) muntant barres.

- A les 20h al local per la sortida de foc.

2 comentarios:

Frustrated13 dijo...

Nens i nenes!! dilluns vaig veure algunes imatges de la mostra al final del telenotícies comarques de tv3. Cómo no, els diables de la Torre van xupar bastanta càmara, i és que no és per menys, per alguna cosa sou els millors, no? :D Fora bromes, van ensenyar l'encesa final amb totes les colles i es veia clarament el nostre ball i també van ensenyar una encesa dels diables de la torre sols. MOLT BÉ!!! no sabeu lo guapo que es veu!! i lo guapos i guapes que sortiu, encara que amb les caputxes, d'esquena i els caps acotxats, que encara n'hi ha, doncs no es reconeix ningú! hehehe. Però pel que vaig veure, es va fer una gran sortida. FELICITATS!!!
PD: no sabeu lo malament que es passa quan s'està lluny i un s'ha de ocnformar en veure per la tele el tros que t'ensenyen. I les ganes d'estar allà amb valtros...increïbles! I ahir a la nit us vaig trobar molt i molt a faltar. ELs diables d'aquí són una colla de petacoets, d'aquests que fan que les asseguradores cada vegada ens demanin més peles, que barregen malabars de foc amb maces i carretilles.
Bé, un petó a tots!!

Anónimo dijo...

Sóc el que en dieu un pixapi, que feia temps que no venia a la Torre.
I no en queda més remei que felicitar-vos per la festassa que vau muntar per Sant Joan.
M'ha costat trobar algun lloc weeb vostre, a partir d'ara si aneu actualitzan el blog ja us aniré llegint. Si munteu algun sarau per la festa del setembre (el 4 no?)pengeu un post amb una mica d'antelació o poseu un link de la vostra pagina.